Ελλάδα

Βετούλας: «Οδηγός μας η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου»

Οι δηλώσεις του Νίκου Βετούλα μετά την ήττα του Αμαρουσίου με σκορ 89-85 από τον Κολοσσό Ρόδου.

Το Μαρούσι ηττήθηκε με σκορ 89-85 από τον Κολοσσό Ρόδου και θα μπει οριστικά στον τρίτο γύρο της Stoiximan Basket League από τη 10η θέση.

Μετά την αναμέτρηση, ο Νίκος Βετούλας επεσήμανε πως η ομάδα του άργησε να μπει στο πνεύμα του αγώνα, σχολιάζοντας πως το δεύτερο ημίχρονο μπορεί να αποτελέσει οδηγό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Αμαρουσίου:

«Όλα έχουν να κάνουν με το ξεκίνημα, μπήκαμε πολύ νωθρά, ενώ ο Κολοσσός μπήκε πιο καλά από εμάς με περισσότερη ενέργεια και δύναμη, πήγε σε όλες τις επαφές. Εμείς στα πρώτα λεπτά δεν είχαμε ένας εναντίον ενός άμυνα και αποφύγαμε την επαφή. Δικαιολογημένα και δίκαια ο Κολοσσός πήρε την διαφορά αυτή. Στο δεύτερο ημίχρονο, αλλάξαμε τρόπο παιχνιδιού, ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα και στην επίθεση πιο κινητικοί.

Είχαμε ευκαιρία να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα αλλά δεν τα καταφέραμε. Αργήσαμε πολύ να μπούμε στο πνεύμα του παιχνιδιού. Θέλαμε μια νίκη για να τελειώσουμε ψηλά στη βαθμολογία, από 'κει και πέρα έχουμε τα παιχνίδια στα Play out, που αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό οδηγός μας πρέπει να 'ναι η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και όχι του πρώτου».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x