Ελλάδα

Βεζένκοφ: «Το θέμα μας είναι η άμυνα, κορυφαίος προπονητής στην Ευρώπη ο Ζοτς»

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μετά την εκπληκτική του εμφάνιση κόντρα στον Ιωνικό με 24 πόντους μίλησε για τα προβλήματα του Ολυμπιακού, την ήττα από τη Βαλένθια, και το επερχόμενο ματς με την Παρτίζαν.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ιωνικό στη Νίκαια 107-81, με κορυφαίο τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, που πέτυχε 24 πόντους χωρίς να χάσει σουτ. O Βούλγαρος φόργουορντ μίλησε μετά το ματς στην κάμερα της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στη σημερινή εμφάνιση των «ερυθρολεύκων», στην ήττα από τη Βαλένθια, αλλά και στο ματς της ερχόμενης Πέμπτης (10/11, 21:00) με την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Καταφέραμε να διαχειριστούμε την κούραση και το πρώτο κακό αμυντικά ημίχρονο, αλλά σε ένα πεντάλεπτο παίξαμε άμυνα, μας ένιωσε ο Ιωνικός, που έχει ταλαντούχους και έμπειρους παίκτες. Στην επίθεση βρίσκουμε λύσεις, το θέμα μας είναι η άμυνα, δε γίνεται να χάνουμε παιχνίδια στην έδρα μας. Είναι ένας συνδυασμός άμυνας και λαθών., είπε ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού όσον αφορά το ματς με τον Ιωνικό.

Όσον αφορά την ήττα από τη Βαλένθια, σχολίασε: «Ισως να ήμασταν λίγο επιπόλαιοι, να δούμε την άμυνα και τα λάθη μας και να βελτιωθούμε. Τα στατιστικά μπορεί να λένε την αλήθεια, μπορεί και όχι. Να συγκεντρωθούμε και να δούμε τι φταίει γιατί το επόμενο παιχνίδι με την Παρτιζάν είναι πολύ σημαντικό.

Τέλος, για την επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού, Παρτίζαν, δήλωσε: «Πολύ σκληρή ομάδα, ίσως με τον κορυφαίο προπονητή στην Ευρώπη. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, τα ριμπάουντ και την σκληράδα της Παρτιζάν. Στην Ευρωλίγκα όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές, όλοι κερδίζουν όλους. Δεν πρέπει να χαλαρώνεις, εμείς το κάναμε και χάσαμε. Η Παρτιζάν έχει τρεις παίκτες που έπαιξαν πάνω από 35 λεπτά. Είναι ποιοτική ομάδα, δεν παίζουν ρόλο οι απουσίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x