Ελλάδα

Κάλεσαν τον Βεζένκοφ για συζητήσεις οι Κινγκς!

Πρόσκληση στον Σάσα Βεζένκοφ να ταξιδέψει στο Λας Βέγκας, για να μιλήσει μαζί τους, έκαναν οι Κινγκς, όπως ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Εμπράκτως έδειξαν το ενδιαφέρον τους για τον Σάσα Βεζένκοφ οι Κινγκς!

Όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας, το βράδυ του Σάββατου (2/7) οι «βασιλιάδες» έστειλαν πρόσκληση στον φόργουορντ του Ολυμπιακού να πάει στο Λας Βέγκας αυτές τις ημέρες, όπου διεξάγεται το Summer League του ΝΒΑ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρόκληση αυτή δεν αφορά σε συμμετοχή του 26χρονου στο τουρνουά, αλλά για να περάσει από… συνέντευξη, από την ομάδα του Σακραμέντο και φυσικά να του κάνει την σχετική πρόταση.

Άρα, εφόσον οι δύο πλευρές τα βρουν είναι πολύ πιθανό τότε ο Βεζένκοφ να μετακομίσει από αυτό το καλοκαίρι στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» έχει ΝΒΑout, το ύψος του οποίου είναι λίγο πάνω από τα 700.000 δολάρια.

Έτσι, όταν ο Βούλγαρος φόργουορντ ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023, θα μεταβεί στις ΗΠΑ μαζί με τον μάνατζέρ του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x