Ελλάδα

Βόβορας: «Η ομάδα χτίζεται ακόμα, με τη συνδρομή του Πιτίνο θα κάνει το βήμα παραπάνω»

Ο Γιώργος Βόβορας στάθηκε στο πλήρες ρόστερ του Παναθηναϊκού, την ένταση που έβγαλαν οι παίκτες του σήμερα, ενώ… αποθέωσε τον Τζίμερ Φριντέτ και αποκάλυψε τι θέλει να δει ο Ρικ Πιτίνο.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συνέτριψε τον Ηρακλή με 130-81, πραγματοποιώντας και πολλά ρεκόρ, σήμερα στο ΟΑΚΑ, με τον Γιώργο Βόβορα να μην δηλώνει παρά ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του τονίζοντας πως ακόμα «χτίζεται»...

Παράλληλα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης, ο Έλληνας τεχνικός δεν παρέλειψε να εκθειάσει τον Τζίμερ Φριντέτ και να εκφράσει τη βεβαιότητα ότι, με την έλευση του Ρικ Πιτίνο, θα υπάρξει βελτίωση, κυρίως στην άμυνα!

Αναλυτικά όσα είπε ο Βόβορας:

Για το παιχνίδι: «Νομίζω παίξαμε ένα πολύ σοβαρό ματς για 40 λεπτά, κάτι το οποίο ήταν κι ο στόχος μας: να παίξουμε με την ίδια ενέργεια και το καταφέραμε... Είχαμε πολλούς παίκτες με καλά ποσοστά, ειδικότερα τον Φριντέτ που έδειξε πόσο επαγγελματίας είναι. Έκανε μια καλή προπόνηση χθες και μπήκε από το πρώτο λεπτό με εξαιρετική νοοτροπία. Δείχνει το πώς χτίζεται μια ομάδα. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο που δούλεψαν πολύ σοβαρά. Έρχεται μια δύσκολη συνέχεια και με τη συνδρομή του κόουτς Πιτίνο πιστεύω πως η ομάδα θα κάνει το βήμα παραπάνω. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον Ηρακλή, ο οποίος είναι μια πολύ πειθαρχημένη ομάδα».

Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού και την ένταση που έβγαλε: «Όταν έχεις ένα ρόστερ δώδεκα παικτών, ένα πλήρες ρόστερ, η απαίτηση που πρέπει να έχει ο προπονητής και είναι κι αυτό που τους είπαμε, είναι να έχουμε την ίδια ενέργεια και ρυθμό χωρίς συναισθήματα. Η ομάδα χτίζεται, θέλει τον χρόνο της κι όταν δεν έχεις πολλές προπονήσεις, καθώς σε τρεις ημέρες παίζεις με την Μπασκόνια που είναι μια πολύ καλή ομάδα, πρέπει να αξιοποιήσεις αυτό το ματς για να είσαι έτοιμος για το επόμενο».

Για τον Ρικ Πιτίνο και την ομάδα που θέλει: «Ο κόουτς Πιτίνο έδειξε και πέρσι ότι θέλει μια ομάδα που σε κάθε κατοχή να παίζει με μεγάλη ενέργεια, να χρησιμοποιεί χέρια και να κάνει deflections. Να τρέχει στον αιφνιδιασμό και να παίζει physical. Όπως έχει χτιστεί αυτή η ομάδα, μικρές λεπτομέρειες μας έλειπαν, αν μπορέσουμε να γίνουμε συνεπείς στην άμυνα γιατί στην επίθεση έχουμε ταλέντο. Το Νο1 και στις ομιλίες είναι αυτό που είπε, να βελτιώσουμε την άμυνά μας, τις μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να μας δώσουν πολύ σημαντικές νίκες. Έχουμε την καλύτερη επίθεση στη Euroleague αλλά πρέπει να βελτιώσουμε το αμυντικό κομμάτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x