Ελλάδα

Βόβορας: «Να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού»

Για την απογοητευτική εικόνα του Παναθηναϊκού μίλησε ο Γιώργος Βόβορας, που τόνισε ότι αυτό που έχει σημασία είναι η επόμενη μέρα του συλλόγου.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με πίκρα τη φετινή σεζόν μετά τις 3 ήττες από τον Ολυμπιακό στους τελικούς και ο Γιώργος Βόβορας τόνισε ότι οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να πετύχουν μια νίκη για να μεταφέρουν πίεση στους Πειραιώτες.

Παράλληλα, ο προπονητής του «τριφυλλιού» ανέφερε ότι αυτό που έχει σημασία είναι η επόμενη μέρα του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:
- Για την τρίτη ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στους τελικούς:
«Σίγουρα ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμάς. Είμαστε στην ομάδα για δύο μήνες. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, αλλά για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα πρέπει να παίζεις καλά και στα 40 λεπτά. Είχαμε κάποια κενά διαστήματα, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας για 3-4 λεπτά και ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε. Θέλαμε μια νίκη για να βάλουμε πίεση στον Ολυμπιακό. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, αλλά δεν μπορέσαμε. Να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα για τον σύλλογο».

- Για τη νοοτροπία της ομάδας του: «Το πιο σημαντικό ήταν να μπαίναμε με αυτή τη νοοτροπία από το πρώτο παιχνίδι. Σε εκείνο ήμασταν διστακτικοί επιθετικά από το πρώτο λεπτό. Δεν μπορείς να το έχεις σε μια σειρά με αντίπαλο σαν τον Ολυμπιακό. Τα παιδιά ήθελαν και προσπάθησαν. Η σειρά τελείωσε και πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έκανε εξαιρετική σεζόν».

- Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός όλη τη σεζόν. Έφτασε στο Final Four Έκανε εξαιρετική σειρά. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Προσπαθήσαμε και δώσαμε το 100%, αλλά δεν έφτανε. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για την επόμενη μέρα. Είμαστε στεναχωρημένοι. Μετά το 3-0 νιώθεις στεναχώρια γιατί αυτός ο σύλλογος αξίζει και πρέπει να επανέλθει εκεί που είναι η ιστορία του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x