Ελλάδα

Βουγιούκας: «Πανηγυρίσαμε έναν τίτλο, ευχαριστούμε τον πρόεδρο και τον κόσμο»

Την ικανοποίησή του για την κατάκτηση του τίτλου και σε όσους βοήθησαν σε αυτό εξέφρασε μετά το 84-70 του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στον πέμπτο τελικό της Α1 μπάσκετ ο Ιαν Βουγιούκας.

Ο αρχηγός των «πράσινων» τόνισε πως είναι ευκαιρία να ξεκουραστούν και να κοιτάξουν μετά την επόμενη σεζόν. Θεωρεί πως υπήρξε πίεση και κούραση και στάθηκε στον γρήγορο ρυθμό που έφερε εύκολα καλάθια στο δεύτερο ημίχρονο, παίζοντας σκληρή άμυνα, ενώ «αποθέωσε» τον Τσάβι Πασκουάλ.

Αναλυτικά: «Πανηγυρίσαμε έναν τίτλο σήμερα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν κοντά μας σε όλη τη σεζόν. Ευχαριστούμε τον πρόεδρό μας. Δώσαμε ένα "δώρο" σε μια δύσκολη στιγμή και ελπίζω τώρα να ξεκουραστούμε και να κοιτάξουμε την επόμενη χρονιά.

Υπήρχε μεγάλη πίεση και κόπωση. Η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν σκληρή. Τρέξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, βάλαμε και εύκολα καλάθια. Παίξαμε "σκληρή" άμυνα, αλλά δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο και μεγάλο ρόλο έπαιξε και το ότι παίζαμε στο ΟΑΚΑ.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία μας με τον Τσάβι Πασκουάλ. Είναι ένας κύριος, ένας γνώστης του μπάσκετ και εύχομαι και τη νέα σεζόν να συνεργαστούμε ξανά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x