Ελλάδα

Βουγιούκας: «Θα δώσουμε τα πάντα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ»

Υπόσχεση πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα δώσουν τα πάντα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας άφησε ο Ίαν Βουγιούκας. Τι είπε για τον τρόπο που πανηγύρισε το τρίποντό του κόντρα στον Φάρο.

Ο Ίαν Βουγιούκας αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Φάρο, αλλά και στην δύσκολή αποστολή που έχουν οι «πράσινοι» κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας την προσεχή εβδομάδα για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

«Σίγουρα θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Έχουμε δύσκολα ματς μπροστά μας στην Euroleague, ο κόουτς μας κράτησε σήμερα ζεστούς, όλοι έπαιξαν καλά και είμαστε ευχαριστημένοι», τόνισε αρχικά ο Έλληνας σέντερ.

Για το τρίποντο που πέτυχε και τον τρόπο που το πανηγύρισε, σχολίασε: «Έχω να βάλω τρίποντο από το 2008 ή από το 2009 στο ελληνικό πρωτάθλημα, γι'αυτό και το πανηγυρίσαμε έτσι».

Τέλος, για τα επόμενα ματς, είπε: «Τώρα έχουμε μπροστά μας το ματς με την ΤΣΣΚΑ, που είναι μία πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα. Έχασαν στην Ρεάλ και σίγουρα θα θέλουν τη νίκη, όμως εμείς θα δώσουμε τα πάντα για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x