Σε συνέχεια των βραβεύσεων παλαιμάχων παικτών του και γενικότερα προσωπικοτήτων της ομάδας, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, θα τιμήσει στον αυριανό (1/6, 18:00) αγώνα της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ της Basket League με αντίπαλο το Περιστέρι, τον προπονητή, Αργύρη Πεδουλάκη.
Ο έμπειρος τεχνικός έχει περάσει από το «τριφύλλι» τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, με την ΚΑΕ να αναγνωρίζει με αυτό τον τρόπο την προσφορά του.
Αναλυτικά, η ενημέρωση των «πράσινων»:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως στο δεύτερο ματς της ημιτελικής φάσης των Playoffs του πρωταθλήματος της Basket League με αντίπαλο του Περιστέρι ΒΙΚΟΣ COLA (1/6, 18.00) θα συνεχιστούν οι βραβεύσεις παλαίμαχων αθλητών του «τριφυλλιού» με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου.
Μετά τον Απόστολο Κόντο, τον Τάκη Κορωναίο, τον Μιχάλη Κυρίτση, τον Λιβέρη Ανδρίτσο, τον Κώστα Τσαρτσαρή, τον Γιώργο Καλαϊτζή και τον Νίκο Χατζηβρέττα θα βραβευτεί μία ακόμη σημαντική φυσιογνωμία του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον νυν προπονητή της ομάδας του Περιστερίου, Αργύρη Πεδουλάκη.
Ο Αργύρης Πεδουλάκης γεννήθηκε στις 26 Μάϊου του 1964 στην Αθήνα και έχει διατελέσει με επιτυχία τόσο αθλητής, όσο και προπονητής στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Ως παίκτης φόρεσε την πράσινη φανέλα από το 1986 ως το 1992, ενώ συμμετείχε στις Εθνικές Ομάδες Παίδων, Εφήβων και Ανδρών. Πέραν του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε και στο Περιστέρι όπου ξεκίνησε και ολοκλήρωσε την αθλητική του καριέρα.
Το 1997 ανέλαβε πρώτη φορά το πόστο του πρώτου προπονητή στην ομάδα των δυτικών προαστίων, όπου και παρέμεινε ως το 2004 οδηγώντας την δύο φορές στην τρίτη θέση της Α1 το 2001 και το 2003 αλλά και στην Ευρωλίγκα.
Μετά από θητεία στον Μακεδονικό (2004-05), τον οποίο οδήγησε ως τον τελικό του ULEB Cup, τον Πανελλήνιο (2005-07), τον ΑΓΟ Ρεθύμνου (2007-08), τον ΠΑΟΚ (2008-09) και την ΑΕΚ (2009-2010), επέστρεψε στο Περιστέρι (2010-12), από όπου για μία ακόμη φορά πήρε «μεταγραφή» στον Παναθηναϊκό, για να κλείσει μια μεταβατική χρονιά για την ομάδα με δύο τίτλους: Το νταμπλ στην Ελλάδα! Την επόμενη σεζόν ακολούθησε η κατάκτηση του Κυπέλλου. Μετά τον Παναθηναϊκό θήτευσε και στη ρωσική Ούνικς Καζάν πριν επιστρέψει στο «τριφύλλι». Επόμενος «σταθμός» της προπονητικής του καριέρας ήταν η ομάδα που τον ανέδειξε, το Περιστέρι, όπου και παραμένει».
Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ: Σούπερ απόδοση* σε Σον πρώτο σκόρερ και πρωταθλήτρια Τότεναμ & Σαλάχ πρώτο σκόρερ και πρωταθλήτρια Λίβερπουλ! *Όροι και προϋποθέσεις
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






