Ελλάδα

Έδωσε τα εύσημα στον Παναθηναϊκό ο Βρούτσης: «Μαζί ενωμένοι δίνουμε την βοήθεια που χρειάζονται οι Έλληνες αθλητές»

Μέσω μιας ανάρτησής του, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, επαίνεσε την κίνηση του Παναθηναϊκού AKTOR να επιτρέψει χωρίς αντίτιμο τη χρήση του ΟΑΚΑ στην Εθνική ομάδα ξιφασκίας.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ στην Εθνική ομάδα ξιφασκίας χωρίς κανένα απολύτως αντίτιμο, δίνοντάς της έτσι τη δυνατότητα να προετοιμαστεί κατάλληλα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου!

Την αξιέπαινη αυτή κίνηση της «πράσινης» ΚΑΕ έσπευσε να «χειροκροτήσει» και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, τονίζοντας μέσω μιας ανάρτησής του στα Social Media ότι τέτοιες ενέργειες αποδεικνύουν τον ξιακό χαρακτήρα του αθλητισμού.

«Όλοι μαζί, ενωμένοι, δίνουμε στους Έλληνες αθλητές τη βοήθεια που χρειάζονται ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Η αποδοχή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για παράταση χρήσης των προπονητηρίων στο ΟΑΚΑ από την Εθνική ομάδα Ξιφασκίας αποδεικνύει τον αξιακό χαρακτήρα του αθλητισμού», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x