Ελλάδα

Δάκρυσε... όλο το ΟΑΚΑ για Παύλο Γιαννακόπουλο! (pics/vid)

Ποιος να κρατήσει τα δάκρυα του; Στην πιο συγκινητική στιγμή της γιορτής του ΠΑΟ, ο Παύλος Γιαννακόπουλος βραβεύτηκε για την τεράστια προσφορά του κι έδωσε επισήμως το όνομά του στον «Τάφο του Ινδού».

Έκλαψαν και τα... καθίσματα στην μεγάλη στιγμή της γιορτής του Παναθηναϊκού.

Στο ημίχρονο του φιλικού με την Παρτιζάν, ο Ερασιτέχνης τίμησε τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Παύλο Γιαννακόπουλο για την ανεκτίμητη προσφορά του τόσο στην γιγάντωση του τμήματος μπάσκετ, όσο κι εν γένει του συλλόγου.

Για λίγα λεπτά στα μάτριξ του ΟΑΚΑ έπαιξε βίντεο με παλιές ένδοξες στιγμές του μεγαλύτερου παράγοντα του Εξάστερου. Από τα Ευρωπαϊκά, από τα πρωταθλήματα, από τις δηλώσεις του, από τις αγκαλιές με παίκτες και Ομπράντοβιτς...

inner

Το κλίμα ήταν άκρως συγκινητικό και δύσκολα μπορούσες να κρατήσεις τα δάκρυά σου. Κι αφότου ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς δήλωσε: «Σήμερα όλοι ζούμε μεγάλες στιγμές. Σήμερα ξεκινάμε το μέλλον, τιμώντας το παρελθόν. Οι πέντε που βραβεύτηκαν αποτελούν απλώς τα σύμβολα μιας τεράστιας ιστορίας, του μπασκετικού Παναθηναϊκού μας. Τίποτα όμως δεν θα ήταν δυνατό αν δεν υπήρχε ο άνθρωπος εκείνος που αφιέρωσε τη ζωή του, την ψυχή του στον σύλλογο. Και όχι μόνο στο μπάσκετ, σε όλο το σύλλογο. Σήμερα λοιπόν έχω την μεγάλη τιμή να ανακοινώσω την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ του Ερασιτέχνη να δώσει το όνομα στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, το γήπεδο από όπου ξεκίνησαν όλα, εκεί που γεννήθηκε και ανδρώθηκε ο Παναθηναϊκός, στον κορυφαίο παράγοντα του Παναθηναϊκού, τον κ. Παύλο Γιαννακόπουλος», μετά ήρθε η κορύφωση του... δράματος.

inner

Όλο το γήπεδο όρθιο να χειροκροτεί τον κ. Παύλο Γιαννακόπουλο και τον ίδιο να είναι βουρκωμένος... «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Σε εσάς που βρίσκεστε σήμερα κοντά μας» είπε λακωνικά και έγινε «σεισμός» στο ΟΑΚΑ, αποθεώνοντάς τον («είναι τρελός ο πρόεδρος», «αιώνια πιστός, Γιαννακόπουλος»).

Φυσικά την ίδια ώρα, στο κλειστό της Λεωφόρου, τον «Τάφο του Ινδού», έγιναν τα «βαφτίσια» (μεταδόθηκε μέσω live streaming σε όσους βρίσκονταν στο ΟΑΚΑ) και πλέον το ιστορικό γήπεδο φέρει την ονομασία «Παύλος Γιαννακόπουλος». Το λιγότερο για αυτόν τον Παναθηναϊκό άνθρωπο...



Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x