Ελλάδα

Δέδας: «Δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση»

Για τις προσεχείς υποχρεώσεις της ΑΕΚ μίλησε ο τεχνικός Στέφανος Δέδας, που παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Στο γεγονός πως η ΑΕΚ δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στάθηκε ο προπονητής Στέφανος Δέδας, που πρόσθεσε ότι έρχεται μια μεγάλη εβδομάδα για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Έχουμε μπροστά μας τρεις σημαντικούς αγώνες, με πρώτο ματς αυτό με τον Παναθηναϊκό. Είναι γεγονός ότι δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση σε ό,τι αφορά στο ρόστερ και στη ψυχολογία μας. Έχουμε αρκετά προβλήματα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Να δείξουμε καλό πρόσωπο.

Όμως, η μεγάλη εβδομάδα για μας είναι η επόμενη, πριν τη διακοπή. Έχουμε τους αγώνες με Ρίγα και Λαύριο. Θέλουμε θετικά αποτελέσματα σε BCL και Ελλάδα, και σε συνδυασμό με την επιστροφή των τραυματιών και την ενίσχυση του ρόστερ, ν’ αλλάξουμε την εικόνα μας. Ήδη βρίσκονται κάποια παιδιά εδώ μαζί μας. Θα δούμε τι θα γίνει. Το βλέμμα μας συνεπώς στρέφεται προς πολλές κατευθύνσεις.

Πρέπει να βγούμε αλώβητοι, όσο αυτό είναι εφικτό, έως το επόμενο Σάββατο, απ’ αυτή τη διαδικασία, έτσι ώστε το διάστημα της διακοπής των πρωταθλημάτων να μαζευτούμε, να δουλέψουμε, και να παρουσιάσουμε από τον Δεκέμβριο την ΑΕΚ, που εμείς είχαμε προγραμματίσει, την ΑΕΚ που ξέρει και θέλει ο κόσμος της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x