Ελλάδα

«Η ΑΕΚ προσέγγισε τον Δέδα, αλλά δεν έχει ζητήσει να φύγει από τη Χολόν»

Την κρούση της ΑΕΚ στον Στέφανο Δέδα αναφέρει ο Τύπος του Ισραήλ, τονίζοντας ωστόσο πως το συμβόλαιό του με τη Χάποελ Χολόν έχει ρήτρα μόνο για ομάδα της Ευρωλίγκας.

Η αναζήτηση προπονητή στην ΑΕΚ συνεχίζεται και ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στο… τραπέζι είναι και αυτό του Στέφανου Δέδα. Ωστόσο, η περίπτωση του Έλληνα κόουτς κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Χάποελ Χολόν.

Πριν από μερικούς μήνες, ο 39χρονος προπονητής ανανέωσε πρόωρα τη συνεργασία του με την ομάδα του Ισραήλ για ακόμη έναν χρόνο, δηλαδή μέχρι το 2022. Όπως αναφέρεται, λοιπόν, στην ιστοσελίδα «Walla.co.il» η «Ένωση» έχει κάνει κρούση στον Στέφανο Δέδα και περιμένει την απάντησή του. Από την άλλη, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζεται πως ο Έλληνας κόουτς δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη με τη διοίκηση της Χολόν και πως μέχρι στιγμής δεν έχει συζητήσει το ενδεχόμενο της αποχώρησής του.

Παράλληλα, όμως, υπάρχει και ένα μεγάλο εμπόδιο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Στέφανο Δέδα. Αυτό, δεν είναι άλλο φυσικά από το νέο συμβόλαιο του 39χρονου, καθώς προβλέπει ρήτρα αποδέσμευσης αποκλειστικά για ομάδα της Ευρωλίγκας. Η «Ένωση» δεν θα αγωνίζεται σ’ αυτή τη διοργάνωση την επόμενη σεζόν, αλλά θα συνεχίσει στο Basketball Champions League.

Από 'κει και πέρα, υπάρχει και η περίπτωση να «σπάσει» το εν λόγω συμβόλαιο και ο Δέδας να αποχωρήσει. Ωστόσο, αυτό θα γίνει μόνο εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά η Χάποελ Χολόν, η οποία δεν προτίθεται να αφήσει εύκολα τον Έλληνα προπονητή να φύγει, χωρίς να ζητήσει ένα ποσό το οποίο εκτιμάται ότι θα είναι πολύ υψηλό…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x