Ελλάδα

Δέδας: «Κακή ήττα για εμάς, δεν έχουμε σταθερότητα και πάθος»

Ο Στέφανος Δέδας στάθηκε στην κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια της, ενώ τόνισε πως εκείνος και οι παίκτες ξέρουν τι φταίει και θα το διορθώσουν.

Η ΑΕΚ έπεσε «θύμα» έκπληξης το βράδυ του Σαββάτου (6/11), γνωρίζοντας την ήττα 85-82 από τον Κολοσσό Ρόδου στα Άνω Λιόσια και στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Αυτή μάλιστα ήταν η τρίτη ήττα της «Ένωσης» στο πρωτάθλημα και συνολικά η έκτη στα πρώτα εννέα παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Με τα όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Στέφανος Δέδας, παραδέχθηκε πως η ΑΕΚ παρουσιάζει κακή αγωνιστική εικόνα στα τελευταία παιχνίδια της, ενώ της λείπει το πάθος και η σταθερότητα. Παράλληλα όμως, τόνισε πως τόσο εκείνος όσο και οι παίκτες του γνωρίζουν καλά το τι φταίει και θα δουλέψουν προς αυτή την κατεύθυνση για να το διορθώσουν.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Στέφανου Δέδα:

«Πρώτα απ' όλα, συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του. Ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο, έβαλαν μεγάλα και δύσκολα σουτ. Θεωρώ πως η αποτελεσματικότητά τους στο τρίποντο ήταν ο κύριος λόγος που δεν μπορέσαμε να ξεφύγουμε στο σκορ.

Για εμάς, είναι μια κακή ήττα φυσικά. Σίγουρα έχουμε τα θέματά μας και προβλήματα. Δεν παίζουμε πολύ καλά, έχουμε σκαμπανεβάσματα. Έχουμε κομμάτια με πολύ προσπάθεια στην άμυνα, αλλά δίνουμε και πολύ εύκολο καλάθι. Δεν έχουμε σταθερότητα και πάθος για να έχουμε καλύτερη απόδοση. Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι της δουλειάς του προπονητή.

Όταν χάνεις στο γήπεδό σου. Είμαστε σε διαδικασία να φτιάξουμε την ομάδα, προσπαθούμε να κάνουμε κάποιες κινήσεις για να γίνει η ομάδα καλύτερη. Αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι για εμάς τρομερή έκπληξη. Προσπαθούμε να διορθώσουμε την ομάδα και να την κάνουμε καλύτερη. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να γίνει η ΑΕΚ καλύτερη».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x