Ελλάδα

Δέδας: «Κάνουμε μια προσπάθεια να ζεστάνουμε τον κόσμο»

Ικανοποιημένος με τη νίκη επί του Προμηθέα εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής τη ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας, τονίζοντας πως γίνεται μια προσπάθεια να... ζεστάνουν τους φίλους της ομάδας.

Σε ένα ωραίο παιχνίδι που εξελίχθηκε σε θρίλερ στα τελευταία λεπτά, η ΑΕΚ επικράτησε 81-77 του Προμηθέα στα Άνω Λιόσια για τη Stoiximan Basket League, πανηγυρίζοντας έτσι την τρίτη διαδοχική νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της «Ένωσης», Στέφανος Δέδας, αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που έκριναν το παιχνίδι, τονίζοντας πως η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Δέδα:

«Είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη. Δικαιούμασταν τη νίκη, το ελέγξαμε το παιχνίδι, εκτός από κάποιο διάστημα, που ο Προμηθέας έμεινε ζωντανός από τα τρίποντα του Μάιλς. Είμαστε ΑΕΚ, μεγάλος σύλλογος και κερδίσαμε μία καλή ομάδα. Το δίδυμο Μαυροειδή-Χάμερ έδωσε μεγάλες λύσεις και η άμυνα στον Ρέι ήταν τα κλειδιά της νίκης. Δεν σταματήσαμε τον Μάιλς, αλλά κερδίσαμε και συνεχίζουμε. Κάνουμε μια προσπάθεια να ζεστάνουμε τον κόσμο. Δεν μιλήσαμε για προβλήματα, συνεχίζουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x