Ελλάδα

Δέδας: «Θα δείτε μια ΑΕΚ που θα πεθαίνει στο γήπεδο»

Ο Στέφανος Δέδας στην πρώτη του δήλωση ως προπονητής της ΑΕΚ δεσμεύτηκε πως η ομάδα του θα κάνει κατάθεση ψυχής σε κάθε αγώνα.

Ευγνώμων στη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη εμφανίστηκε λίγο μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του ο Στέφανος Δέδας κάνοντας λόγο για τιμή και ευθύνη. Ο 39χρονος τεχνικός δεσμεύτηκε για μια ομάδα που θα παίζει όμορφο μπάσκετ, θα φέρνει νίκες και θα δίνει τα πάντα στο γήπεδο.

«Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ενός συλλόγου με την Ιστορία και το ειδικό βάρος της ΑΕΚ, αποτελεί ύψιστη τιμή καθώς και μέγιστη ευθύνη.

Ευχαριστώ τη Διοίκηση της ΑΕΚ, ιδιαίτερα δε τον Μάκη Αγγελόπουλο και τον Γιώργο Χήνα για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Η ΑΕΚ αλλάζει σελίδα στο παρκέ... Θέαμα, ομαδικό μπάσκετ και πολλές νίκες είναι αυτό, που συνοδεύει την καριέρα μου.

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα δουν μία ομάδα, που θα πεθαίνει στο γήπεδο, και αυτό είναι δέσμευση! Όλοι οι παίκτες, που θα συμμετέχουν σ’ αυτή την προσπάθεια θα έχουν επίγνωση, ότι αυτή η ομάδα έχει τίτλους, Ιστορία και απαιτητικό κόσμο. Θα είναι η πρώτη και η τελευταία σκέψη, που θα μας συνοδεύει όλους όταν θα πατάμε στο παρκέ, σε κάθε προπόνηση και αγώνα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο...
», ανέφερε ο μέχρι πρότινος προπονητής της Χάποελ Χολόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x