Μετά την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις, φιλοξενούμενος στη Θεσσαλονίκη απ' τον ΠΑΟΚ.
Ένα ματς που μόνο εύκολο δεν θα είναι, βάσει των όσων δήλωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, που περιμένει απ' τους παίκτες του να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να φτάσουν στο στόχο της νίκης.
«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή, πειθαρχημένη ομάδα και θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί, προκειμένου να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι είναι ανταγωνιστικός, ιδιαίτερα όταν παίζει στην έδρα του. Θα πρέπει λοιπόν να προσέξουμε, να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι και το δικό μας ρυθμό, διεκδικώντας το αποτέλεσμα που θέλουμε», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Φράγκι.
Απ' την πλευρά των παικτών, μίλησε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης που επιστρέφει ως αντίπαλος της πρώην ομάδας του και στοχεύει στη νίκη που θα συνδυαστεί με καλή εμφάνιση: «Η αποστολή μας δεν είναι εύκολη με τη λογική ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, η οποία δουλεύει, προετοιμάζει καλά το παιχνίδι και επιπλέον παίζει στην έδρα της. Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει με τα μέχρι τώρα αποτελέσματά του ότι θέλει προσοχή. Οφείλουμε λοιπόν να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας και να προσπαθήσουμε από την πλευρά μας για τη νίκη, αλλά και για μια καλή εμφάνιση».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






