Διαψεύδει τη συμφωνία Ολυμπιακού-Τάιλερ Ντόρσεϊ ο πατέρας του παίκτη, Τζέριντ. Ο τελευταίος, σχολιάζοντας αναρτήσεις που αναφέρουν ότι ο ομογενής γκαρντ έχει επεκτείνει τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ευρώπης κι Ελλάδος μέχρι το 2029, ξεκαθάρισε στα social media πως ο 30χρονος άσος δεν έχει συμβόλαιο αυτή τη στιγμή.
Μάλιστα, χαρακτήρισε ανυπόστατες και τις φήμες περί συμφωνίας του παίκτη με τον Παναθηναϊκό. «Τίποτα δεν είναι αληθές μέχρι ο Τάιλερ να μιλήσει για αυτό. Η αλήθεια θα λάμψει σύντομα. Δεν έχει συμβόλαιο για την ώρα. Αυτή η ιστορία δεν είναι αληθινή», τόνισε ο Τζέριντ Ντόρσεϊ.
?? ΜΠΑΜ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ: Tyler Dorsey έως το 2029 στον Ολυμπιακό - #OlympiacosBC! ??????
— The Sports Share by Ser ???? (@TheSportsShare) June 16, 2026
Ο Matteo Andreani αποκαλύπτει τους τρελούς όρους της επέκτασης: ?? €2.300.000 το χρόνο σταθερά! ?? Έως €2.700.000 με τα bonus!
Οι Αγγελόπουλοι «κλειδώνουν» τον κορυφαίο scoring guard με… pic.twitter.com/s51LJkx3AK
Πάντως, το tweet σβήστηκε στη συνέχεια από τον ίδιο.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






