Μια ξεχωριστή στιγμή εκτυλίχθηκε στο περιθώριο της προπόνησης του Παναθηναϊκού AKTOR, με τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Δημήτρη Κοντό να αναλαμβάνουν δράση και να προσφέρουν δύο εντυπωσιακά καλάθια από μεγάλη απόσταση.
Ο άλλοτε αρχηγός των «πράσινων» έδειξε πως η επαφή του με το καλάθι παραμένει εξαιρετική, καθώς δοκίμασε την τύχη του από το κέντρο του γηπέδου και είδε την μπάλα να καταλήγει στον στόχο.
Ωστόσο, ο Διαμαντίδης δεν ήταν ο μοναδικός που έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο General Manager of Basketball Operations του «τριφυλλιού», Δημήτρης Κοντός, είχε προηγηθεί με μια ακόμη πιο ασυνήθιστη προσπάθεια, ευστοχώντας από το κέντρο του παρκέ με την πλάτη γυρισμένη προς την μπασκέτα!
Δείτε τη χαρακτηριστική στιγμή
@pao_bc Well… that’s a challenge! ???? #paobcaktor #WeTheGreens #challenge #shooting @EuroLeague ? Funny Song - Sounds Reel
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






