Ελλάδα

Διαμαντίδης, Τσαρτσαρής και Μάλτση σήκωσαν το… πρώτο στην Ίο

Το πρώτο Ios3on3 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο όμορφο νησί των Κυκλάδων με την ομάδα των Διαμαντίδη, Τσαρτσαρή και Μάλτση να σηκώνει την παρθενική… κούπα του τουρνουά!

Γεμάτο μπάσκετ ήταν το τριήμερο 7 με 9 Ιουλίου στην Ίο. Το όραμα του Δημήτρη Παπανικολάου για τουρνουά 3on3 έγινε πραγματικότητα και έτσι γεννήθηκε το Ios3on3. Το τουρνουά στο όμορφο νησί των Κυκλάδων προσέλκυσε πολύ κόσμο από αθλητές μέχρι και θεατές, διαφόρων ηλικιών.

Η κεντρική πλατεία του νησιού μετατράπηκε σε ανοικτό γήπεδο μπάσκετ και την τελευταία ημέρα το ειδικό παρκέ που είχε τοποθετηθεί, είχε την τιμή να το πατά ένα μεγάλο κομμάτι της σύγχρονης μπασκετικής… ιστορίας.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης παρακολουθούσε τους άλλοτε παίκτες του στην Εθνική ομάδα –όχι μόνο- να αγωνίζονται και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Μιχάλης Κακιούζης, Κώστας Τσαρτσαρής, Δημήτρης Παπανικολάου, Νίκος Παππάς, αλλά και οι διεθνείς παίκτριες –εν ενεργεία και μη- Εβίνα Μάλτση, Άρτεμις Σπανού, Ανθή Παπαηλία και Κατερίνα Σπαθάρου πρόσφεραν θέαμα και χαμόγελα στον κόσμο.

Τα χαμόγελα ήταν αρκετά, αλλά την ώρα του τελικού δεν υπήρχαν τέτοια. Οι «κόκκινοι» (Παπαλουκάς, Κακιούζης, Σπαθάρου, Παπαηλία) και οι «άσπροι» (Διαμαντίδης, Τσαρτσαρής, Μάλτση, Μιχαλόπουλος) παρουσιάστηκαν άκρως σοβαροί, με τους δεύτερους να σηκώνουν την… κούπα, επικρατώντας 14-11 στην παράταση (σκορ κανονικής διάρκειας 11).

Επίσης, έγιναν και διαγωνισμοί κατά τη διάρκεια του τουρνουά, με εκείνον των βολών να τον κερδίζει ο Δημήτρης Διαμαντίδης νικώντας στον τελικό την Αρτέμιδα Σπανού, ενώ σε εκείνον του shoot around έγινε η μεγάλη έκπληξη, καθώς τον κέρδισε ένας ερασιτέχνης αθλητής, Γιώργος Μυκονιάτης, ο οποίος νίκησε στον τελικό την Εβίνα Μάλτση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x