Δηλώσεις στην ΕΡΤ παραχώρησε πριν την έναρξη του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, Τάσος Δίγκας που αποκάλυψε ότι ο Ζόραν Λούκιτς είναι κοντά στην παραμονή στο Ιβανώφειο και τη νέα σεζόν.
«Είναι κοντά στο να παραμείνει στην ομάδα μας ο Λούκιτς, θεωρώ ότι θα έχουμε μια θετική έκβαση και ελπίζω να είναι μαζί μας και την επόμενη χρονιά για να έχουμε μια ακόμα καλύτερη πορεία», είπε αρχικά και συνέχισε για τον στόχο του ENBL:
«Στόχος είναι να πάμε ακόμα ψηλότερα, να έχουμε μια πιο ανταγωνιστική ομάδα και να κάνουμε μια ανακαίνιση στο γήπεδό μας. Θέλουμε να διεκδικήσουμε αυτό το τρόπαιο και θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε και αυτόν τον στόχο».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






