Ελλάδα

Δικαιουλάκος: «Σχεδόν έτοιμοι»

Ευχαριστημένος από την παρουσία της Εθνικής Γυναικών εν όψει των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ δήλωσε ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος.

Ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσιάζει η Εθνική Γυναικών λίγο πριν τις υποχρεώσεις της στην πρώτη προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ του 2015 εμφανίστηκε ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα στα φιλικά της Αγγλίας και θα βάλει τις τελευταίες πινελιές για τις επίσημες υποχρεώσεις.

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια, από τη δουλειά και κυρίως από τη νοοτροπία των κοριτσιών όλο αυτό τον καιρό που δουλεύουμε μαζί. Ίσως κάποια νέα κορίτσια θέλουν λίγο παραπάνω δουλειά σε κάποια θέματα, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος», τόνισε ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος και πρόσθεσε: «Στο τουρνουά του Λονδίνου όχι απλά κάναμε πειραματισμούς σε σχήματα αλλά βάζαμε και μόνοι μας υψηλό βαθμό δυσκολίας μέσα στο παιχνίδι αφήνοντας κάποιες βασικές παίκτριες εκτός δωδεκάδας με σκοπό να ξεκουραστούν, αλλά και απαγορεύοντας σε ορισμένα παιχνίδια να παίζουμε συγκεκριμένα συστήματα έτσι ώστε να μπορούμε να βρίσκουμε λύσεις με βάση την προσωπικότητα των παικτριών μας. Τελικά τα κορίτσια ανταποκριθήκαν, κερδίσαμε και τα τρία παιχνίδια του τουρνουά, και τώρα θέλει πολύ μεγάλη προσοχή να μην εφησυχάσουμε, αλλά να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο σε ορισμένους τομείς και κυρίως να διατηρήσουμε πάση θυσία τα στοιχεία που μας αναδεικνύουν ως ομάδα. Έχουμε λίγες μέρες ακόμα δουλειάς για να τελειοποιήσουμε κάποιες μικρολεπτομέρειες, όμως γενικά η ομάδα θεωρώ ότι έχει σχεδόν φτάσει στη γραμμή της απόλυτης ετοιμότητας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x