Ελλάδα

Δικαίωσε τον Κόροιβο το ΑΣΕΑΔ, απέρριψε την ένσταση της Κηφισιάς

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την ένσταση της Κηφισιάς για τον αγώνα με τον Κόροιβο από τις 9 Νοεμβρίου και η ομάδα της Αμαλιάδας διατηρεί τη νίκη που είχε πάρει στο Ζηρίνειο με 61-60.

Απορρίφθηκε από το ΑΣΕΑΔ η ένσταση που είχε καταθέσει η Κηφισιά για τον αγώνα με τον Κόροιβο που είχε γίνει στο Ζηρίνειο στις 7 Νοεμβρίου κι έτσι η ομάδα της Αμαλιάδας διατηρεί τη νίκη που είχε πάρει με 61-60.

Με το σκορ στο 58-61, ο Νίκος Γκίκας είχε ευστοχήσει σε σουτ, που οι διαιτητές ορθώς μέτρησαν ως δίποντο, αλλά η γραμματεία κατέγραψε αρχικά σαν τρίποντο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στα εννιά εναπομείναντα δευτερόλεπτα οι γηπεδούχοι να ενεργήσουν σαν το ματς να ήταν ισόπαλο και όχι να βρίσκονται στο -1. Η γραμματεία διόρθωσε το λάθος, αλλά μόλις στα 2’’ πριν το τέλος και οι γηπεδούχοι δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν.

Ο Κόροιβος με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για πανηγυρική δικαίωση.

«Πανηγυρική δικαίωση για την ΚΑΕ Κόροιβος, καθώς το ΑΣΕΑΔ εκδίκασε την ένσταση που είχε καταθέσει η Νέα Κηφισιά και αποφάσισε να την απορρίψει. Μπορεί κάποιοι να προσπάθησαν να αμφισβητήσουν τη νίκη μας, όμως η αλήθεια έλαμψε για τα καλά και είναι αντιληπτό ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα και τα επιτεύγματα των αθλητών μας μέσα στο γήπεδο. Η ΚΑΕ Κόροιβος δικαιώθηκε πανηγυρικά, κατακτώντας πεντακάθαρα το ροζ φύλλο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x