Ελλάδα

Δήλωσε Μπράουν και Τιλί στην Α1 ο Ολυμπιακός!

Τις δύο από τις τρεις αλλαγές που δικαιούται στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος έκανε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τους Μπόμπι Μπράουν και Κιμ Τιλί, να δηλώνονται αντί των Χόλις Τόμπσον και Κάιλ Γουίλτζερ.

Οι προσθήκες των Μπόμπι Μπράουν (μεταγραφή) και Κιμ Τιλί (επιστροφή από τραυματισμό), άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό προς το καλύτερο την εικόνα του Ολυμπιακού και βοήθησαν τα μέγιστα στη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Πλέον, όπως είχαμε ενημερώσει από χθες το πρωί, οι δύο παίκτες θα αγωνίζονται και στο πρωτάθλημα, καθώς η ΚΑΕ τους δήλωσε σήμερα για το εγχώριο ρόστερ της ομάδας και έτσι θα αγωνιστούν κανονικά στο παιχνίδι με τον Άρη στο ΣΕΦ για την 17η αγωνιστική.

Εκτός, έμειναν οι Κάιλ Γουίλτζερ και Χόλις Τόμπσον, οι οποίοι έχουν πλέον δικαίωμα συμμετοχής μόνο στα ματς της Ευρωλίγκας. Έτσι, η εξάδα ξένων του Ολυμπιακού είναι Μπράουν, Τιλί, Μιλουτίνοφ, Στρέλνιεκς, Ρόμπερτς και ΜακΛιν, ενώ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος υπάρχει δικαίωμα για μία ακόμα αλλαγή ξένου.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x