Ελλάδα

«Δύναμη από τον κόσμο μας»

Τα Τρίκαλα υποδέχονται τον Άρη προερχόμενα από σερί τεσσάρων νικών στην έδρα τους και ποντάρουν στην παρουσία του κόσμου.

Με στόχο την πέμπτη σερί νίκη στην έδρα τους υποδέχονται το Σάββατο τα Τρίκαλα τον Άρη (18:00) για τη δωδέκατη αγωνιστική της Α1. Ο Κώστας Φλεβαράκης αναγνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά ποντάρει στην καλή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του και τη βοήθεια του κόσμου.

«Παίζουμε κόντρα σε μία μεγάλη και ιστορική ομάδα που τελευταία βρίσκεται και σε πολύ καλή κατάσταση κάτι που έδειξε τόσο στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο όσο και με τον Ίκαρο Χαλκίδας. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ προσηλωμένοι στα αμυντικά μας καθήκοντα, είναι μία ομάδα που είναι δυνατή στα ριμπάουντ και έχει και μεγάλη ευχέρεια στο τρίποντο από πολλούς παίκτες. Έχει και έμπειρους αλλά και ιδιαίτερα ταλαντούχους παίκτες και σίγουρα θα πρέπει να τρέξουμε όσο μπορούμε περισσότερο παίζοντας το παιχνίδι μας. Μεγάλη βοήθεια θα πάρουμε και από τους φιλάθλους μας που σε κάθε παιχνίδι γεμίζουν το κλειστό», ανέφερε ο προπονητής των νεοφώτιστων.

Ο γκαρντ της θεσσαλικής ομάδας, Τζέρεμι Γκρέιντζερ, τόνισε: «Ξέρουμε ότι θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι καθώς ο Άρης είναι στην ίδια κατάσταση με μας. Αν όμως κάνουμε το παιχνίδι μας μέσα στο παρκέ όπως το έχουμε σχεδιάσει μπορούμε να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι είναι μία ομάδα με πολύ μεγάλη παράδοση και ιστορία και αυτό σίγουρα κάνει την αποστολή μας ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Είναι σίγουρο ότι οι φίλαθλοι μας θα μας δώσουν και πάλι ενέργεια. Αγαπώ τους φιλάθλους μας, είναι τρελοί και δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα στο γήπεδο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x