Ελλάδα

Δόξα Λευκάδας: «Καταφέραμε να ανάψουμε την σπίθα στο λευκαδιτικο κοινό»

Με ένα μήνυμά τους στα social media, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Δόξας Λευκάδας, έκανα τον φετινό απολογισμό της χρονιάς.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Το καλοκαίρι, αναλάβαμε τα ηνία της Δόξας μια νεανική και φρέσκια διοίκηση με πολλή όρεξη για δουλειά. Αρχικά, θέσαμε 3 στόχους. Να υπάρχει διοικητική συνέπεια, επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο και όμορφο μπάσκετ από την ομάδα.

Με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου και κάνοντας έναν μίνι απολογισμο, μπορούμε να ισχυριστούμε ότι ήμασταν συνεπείς στις υποχρεώσεις μας ως διοίκηση και ότι καταφέραμε να ανάψουμε την σπίθα στο λευκαδιτικο κοινό ώστε να επιστρέψει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα. Και μάλιστα, δραττομαι της ευκαιρίας να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στους χορηγούς μας όσο και στους φιλάθλους μας για την στήριξη τους καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, τερματίσαμε στην τέταρτη θέση . Είμαστε ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα στην έδρα μας, καθότι πετύχαμε το απόλυτο των νικών και ίσως η έλλειψη συγκέντρωσης, εμπειρίας και τύχης σε κάποια εκτός έδρας ματς, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για κάτι ακόμα καλύτερο.

Θεωρώ, ότι του χρόνου μετά και την εμπειρία της φετινής χρονιάς, θα είμαστε ακόμα καλύτεροι, με μεγαλύτερες φιλοδοξίες και στόχους και ακόμη περισσότερη διάθεση για δουλειά!

Ο Πρόεδρος & το ΔΣ»


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x