Ελλάδα

Δύσκολα, αλλά το παλεύει ο Παππάς

Ο Νίκος Παππάς κάνει εντατική θεραπεία για να προλάβει το ματς του Παναθηναϊκού με την Εφές την Πέμπτη, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πάνω στον Νίκο Παππά έχει πέσει το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού για να τον ετοιμάσει ώστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στη δράση μετά το διάστρεμμα που υπέστη την περασμένη Πέμπτη στη Βαλένθια.

Ο 27χρονος γκαρντ ακολουθεί όλες τις τελευταίες μέρες εντατική θεραπεία, η κατάστασή του έχει παρουσιάσει βελτίωση, ωστόσο οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι της Πέμπτης με την Εφές στο ΟΑΚΑ δεν είναι με το μέρος του.

Ο πολύτιμος για το «τριφύλλι» άσος θα συνεχίσει να το παλεύει, αλλά εφόσον δεν είναι 100% έτοιμος κανείς δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του. Άλλωστε από την επόμενη εβδομάδα αρχίζει ένας αγωνιστικός Γολγοθάς με παιχνίδια απέναντι σε Μπαρτσελόνα εντός (11/1), ΑΕΚ εκτός (14/1), Φενέρμπαχτσε εκτός (17/1) και ΤΣΣΚΑ εντός (19/1), από τα οποία δεν πρέπει να λείψει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x