Ελλάδα

Ζέρβας: «Δύσκολες οι περιπτώσεις Γκος και Λαντέιλ για Ολυμπιακό»

Δύσκολες χαρακτήρισε για τον Ολυμπιακό τις περιπτώσεις των Ουίλιαμς Γκος και Τζοκ Λαντέιλ ο Νίκος Ζέρβας, ο οποίος αναφέρθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις των «ερυθρόλευκων».

Τα μεταγραφικά νέα από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών στάθηκε στους πρώτους στόχους των «ερυθρόλευκων» για τα γκαρντ και τους ψηλούς, Ουίλιαμς Γκος και Τζοκ Λαντέιλ, αντίστοιχα, εξηγώντας πως αποτελούν αρκετά δύσκολες περιπτώσεις.

«Ο Ολυμπιακός έχει απλώσει τα δίχτυα του στους περισσότερους στόχους που κυνηγάει. Έχει πλάνο και για εναλλακτικές λύσεις. Κρατάει στάση αναμονής. Στα γκαρντ είναι ο Ουίλιαμς Γκος και για τους ψηλούς ο Τζοκ Λαντέιλ.

Τον πρώτο πρέπει να τον βγάλουμε από τον μυαλό μας, λόγω του ότι τον κυνηγούν τόσες καλές ομάδες. Στα υπόψιν του Ολυμπιακού βρίσκεται και ο Χάντερ. Αν ο Ολυμπιακός δεν πάρει τον Λαντέιλ -το οποίο είναι δύσκολο- θα πάει για κάτι καλύτερο και αν δεν το βρει θα στραφεί στον Χάντερ, ενώ μπορεί να αποκτηθούν και δύο ψηλοί.

Αν τους κλείσει αυτούς τους πρώτους στόχους θα είναι πολύ ευχαριστημένος. Ο Ντόρσεϊ είναι μια υπόθεση που έχει προχωρήσει αρκετά, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί κλεισμένη λόγω και του NBA
», τόνισε αρχικά ο Νίκος Ζέρβας.

Παράλληλα στάθηκε και στην παρουσία του τιμ μάνατζερ των Πειραιωτών, Χρήστου Μπαφέ, στο Λαύριο-Προμηθέας και στο εάν αυτό συνδέεται με ενδιαφέρον για κάποιον παίκτη, όπως τον Λούντζη: «Για να πάρει ο Ολυμπιακός τον Λούντζη, πρέπει να παίξει στην Α1. Ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού, βέβαια, δεν πήγε για να κλείσει κάποιον παίκτη. Ο Ντιαλό εάν αποκτηθεί δεν θα πάει για πρώτη λύση. Είναι παιδιά που κοιτάει ο Ολυμπιακός».

Σε ό, τι αφορά το θέμα επιστροφής των «ερυθρόλευκων» στη Stoiximan Basket League σχολίασε: «Δεν υπάρχει κάποιο νέο. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις, όπως τα όσα έγιναν στους τελικούς του μπάσκετ γυναικών, οδηγούν τον Ολυμπιακό στην απόφαση να μην γυρίσει. Αν και έχει ειπωθεί επίσημα από τον προπονητή ότι χρειάζονται αυτά τα παιχνίδια. Το θέμα είναι να γίνουν αυτά που πρέπει, προκειμένου να καμφθούν οι αντιρρήσεις του Ολυμπιακού».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x