Ελλάδα

«Δώσαμε το… 200% με Παναθηναϊκό»

Ουδέν παράπονο δεν είχε απ’ τους παίκτες του ο Χρήστος Σερέλης. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε όταν το Λαύριο έχασε στις λεπτομέρειες απ’ τον Παναθηναϊκό κι ενώ στο 37’ το σκορ ήταν 69-69.

Μπορεί το Λαύριο να έχασε στο νήμα από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Χρήστος Σερέλης έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του για την υπερπροσπάθεια που έκαναν απέναντι στο τριφύλλι.

«Καλύτερα λόγια από αυτά που ακούσαμε από τον κόουτς Τζόρτζεβιτς δεν θα μπορούσαμε να ακούσουμε. Οι παίκτες μου ήταν πολύ καλοί και συγκεντρωμένοι σήμερα. Έδωσαν το 200% των δυνάμεών τους. Είχαμε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Κολοσσού, ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια του Παναθηναϊκού και καταφέραμε να διεκδικήσουμε τη νίκη μέχρι τέλους. Ο Παναθηναϊκός έκανε 3 λάθη με το σκορ στο 69-69 αλλά δεν τα εκμεταλλευτήκαμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και κέρδισε δίκαια», τόνισε ο Έλληνας κόουτς των νεοφώτιστων.

Τέλος, ο Βαγγέλης Μπέμπης, είπε: «Ξέραμε ότι παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα και ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είμαστε μια οικογένεια και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι να πετύχουμε όλους μας τους στόχους. Κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια, όπως κάναμε και σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x