Ελλάδα

Έντονη δυσαρέσκεια Γιαννακόπουλου για τη μειωμένη κίνηση των διαρκείας

Απογοητευμένος από την ανταπόκριση που (δεν) δείχνει ο κόσμος του Παναθηναϊκού Superfoods είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Το ανεξήγητο limit down στα διαρκείας έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια.

Δυσφορία έχει προκαλέσει στον Παναθηναϊκό Superfoods και προσωπικά στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο η μειωμένη συμπαράσταση του κόσμου.

Παρά την κατάκτηση του νταμπλ (και μάλιστα με break στο ΣΕΦ) και την προσπάθεια της ομάδας να ενισχυθεί μεταγραφικά, υπάρχει μικρότερη ανταπόκριση από τους φίλους της ομάδας φέτος.

Όπως αναφέρει λοιπόν η «Πράσινη», έχουν διατεθεί μόλις 3.226 διαρκείας μέχρι τώρα, τα οποία είναι λιγότερα σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι όταν η ομάδα προερχόταν από την απώλεια του πρωταθλήματος μέσα στο ΟΑΚΑ (3.779).

Κάτι που γίνεται μάλιστα χωρίς να έχει υπάρξει αύξηση των τιμών και ενώ έχουν αυξηθεί τα προνόμια στους κατόχους διαρκείας. Κι όλα αυτά μετά τη μείωση που σημειώθηκε και στους μέσους όρους εισιτηρίων σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, σε σύγκριση με τη σεζόν 2015-16.

Όλα αυτά έχουν προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις της ΚΑΕ και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος θεωρεί ότι παρά τις συνεχείς απαιτήσεις, ο κόσμος δεν συμπαραστέκεται στο βαθμό που θα μπορούσε στο «τριφύλλι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x