Καιρός για… απογοήτευση δεν υπάρχει στον Άρη μετά το χαμένο πρώτο μικρό τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν τη Δευτέρα (8/6) την προετοιμασία τους για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, ωστόσο πριν την έναρξη της προπόνησης είδαν σε βίντεο τα λάθη που έκαναν στην Πυλαία.
Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Άντριου Νέιμικ έκανε σουτ μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, με τον Δημήτρη Πρίφτη να μην είχε στη διάθεσή του τους τραυματίες Όγκο Αντεγκμπόγε και Γιάννη Καραθανάση.
Έτσι, τη 12άδα του Άρη για την αναμέτρηση της Τρίτης (9/6) με το «Δικέφαλο του Βορρά» αποτελούν οι: Τόρεϊ Τόμας, Στέλιος Πουλιανίτης, Δημήτρης Φλιώνης, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρος Μούρτος, ΛαΜάρκους Ριντ, Τάσος Δήμας, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Γιώργος Τσιάρας, Άντριου Νέιμικ, Κώστας Χαρίσης, Βασίλης Σίμτσακ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






