Ελλάδα

Έισι Λο: «Σύντομα στον Πειραιά»

Την άφιξή του στον Πειραιά για να παρακολουθήσει από κοντά τον Ολυμπιακό και να συναντήσει τους φίλους της ομάδας, προανήγγειλε μέσω instagram ο Έισι Λο.

Αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό για δύο χρόνια (Ιανουάριος 2012-Ιανουάριος 2014) κατακτώντας δύο Ευρωλίγκες και ένα πρωτάθλημα Ελλάδας, κάνοντας τη διαφορά με την αγωνιστική του παρουσία και τον χαρακτήρα του. Οι τραυματισμοί, έβαλαν πρόωρο τέλος στην καριέρα του και στοίχισαν πολύ στους «ερυθρόλευκους», τους οποίους όμως αποδεικνύει συχνά-πυκνά πως έχει πάντα στην καρδιά του.

Ο λόγος για τον Έισι Λο, ο οποίος μετά το ποστάρισμά του μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό «επτά φορές θα πέσεις και οκτώ να σηκωθείς, πάμε Ολυμπιακέ», ως ένδειξη συμπαράστασης στους πρώην συμπαίκτες του για το κακό αποτέλεσμα, επανήλθε σήμερα με νέο μήνυμα στο instagram.

Αφορμή, στάθηκαν τα χιλιάδες μηνύματα αγάπης που πήρε από τον κόσμο της ομάδας μετά το προχθεσινό του μήνυμα. Εκτός από «ευχαριστώ» ο Αμερικανός γκαρντ, προανήγγειλε και την άφιξή του στον Πειραιά για να δει από κοντά την ομάδα και τους φιλάθλους της.

«Ευχαριστώ για την αγάπη σας. Πολύ πολύ σύντομα στον Πειραιά με την κόρη μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λο, είδηση που σίγουρα θα χαροποιήσει ακόμα περισσότερο τον κόσμο.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x