Ελλάδα

Έκανε τατουάζ το τρίποντο του Σπανούλη μέσα στο ΟΑΚΑ (pic)

Για πάντα χαραγμένο στο κορμί του θα έχει ένας φίλος του Ολυμπιακού το τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη, με το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν το πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουν το μεγάλο τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη, το οποίο πέρυσι χάρισε στην ομάδα του Πειραιά το πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Έτσι, ένας οπαδός των «ερυθρόλευκων» έκανε τατουάζ το στιγμιότυπο, όπου ο «Kill Bill» σηκώθηκε πίσω από τα 6,75μ. και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό!

@spanoulis on skin! Soon mr Diamantidis n more!! #saketattoocrew @dermalizepro @sullenclothing @monsterenergy @saketattoocrew @hustlebutterdeluxe

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης sakestc (@sakestc) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x