Ελλάδα

Εξετάζει Ντόμινικ Τζόνσον η ΑΕΚ

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο γκαρντ της Βενέτσια.

Την περίπτωση του Ντόμινικ Τζόνσον εξετάζει σοβαρά η ΑΕΚ για την ενίσχυση στα γκαρντ. Μετά το «όχι» του Κέβιν Πάντερ, που υπέγραψε στη Βίρτους Μπολόνια, η «Ένωση» αναζητεί έναν πλέι μέικερ και έναν combo guard από την ξένη αγορά για την περιφέρειά της.

Ο 31χρονος Αμερικανός (1,93μ.) αγωνίζεται κατά βάση στη θέση «2» και διαθέτει πλούσια εμπειρία έχοντας αγωνιστεί στην G League και ακολούθως σε Σλασκ Βρότσλαβ, Μακάμπι Ρισόν, Μπάνβιτ, Άλμπα Βερολίνου και Βαρέζε. Πέρσι το καλοκαίρι μετακόμισε στους (τότε) πρωταθλητές Ιταλίας και ο Λούκα Μπάνκι τον γνωρίζει άριστα από την παρουσία του την τελευταία διετία στην πατρίδα του.

Φέτος ο Τζόνσον είχε 11,6 πόντους (82,4% στις βολές, 44,4% στα δίποντα, 37,8% στα τρίποντα), 2,8 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ σε 26,4 λεπτά κατά μέσο όρο στην ιταλική λίγκα, ενώ στο Basketball Champions League είχε 10,4 πόντους (75,9% βολές, 42,6% δίποντα, 32,9% τρίποντα), 2,1 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ σε 25,4 λεπτά ανά αγώνα. Μάλιστα έκανε καλή εμφάνιση και στα δύο ματς απέναντι στην ΑΕΚ, με 12 και 20 πόντους αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x