Ελλάδα

Ζέρβας: «Ένα επίπεδο πάνω ο Ολυμπιακός σε σχέση με πέρυσι»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του μπασκετικού Ολυμπιακού, Νίκος Ζέρβας.

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού, μετά τα φιλικά με Χάποελ Χολόν και Ερυθρό Αστέρα στο τουρνουά της Κύπρου, μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα από το χθεσινό φιλικό, καθώς ο Ερυθρός Αστέρας δεν είναι ακόμα έτοιμος και δεν έχει συμπληρωθεί το ρόστερ του. Στο ματς με τη Χολόν, όμως, μπορούν να υπάρξουν κάποια συμπεράσματα, με μία ομάδα που κόντραρε σε κάποια σημεία τον Ολυμπιακό. Συνολικά δεν πρέπει να πούμε πολλά πράγματα, πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι και για τα θετικά και για τα αρνητικά. Ο Ολυμπιακός, όμως, έχει ανεβάσει επίπεδο το ρόστερ του σε σχέση με την περσινή σεζόν», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Η καινούργια σταθερά της ερχόμενης σεζόν είναι ο Λαρεντζάκης, ο οποίος έχει ξεκάθαρα βελτιωθεί σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Από εκεί και πέρα, με έχει κερδίσει ο Γουόκαπ, που έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση, με περισσότερο ενεργό ρόλο στη δημιουργία και την εκτέλεση. Όσον αφορά τον Μπόλομποϊ, θα δούμε περισσότερα από εκείνον σε συνδυασμό με τον Σλούκα και για τον Μπλακ. Όταν ρολάρει και ο Κέιναν, θα μιλάμε για μία άλλη ομάδα και θα έχουμε για πλάνα κατοστάρες, ειδικά στα παιχνίδια εντός συνόρων», πρόσθεσε.

Σχετικά με την κατάσταση του Κώστα Σλούκα, υπογράμμισε πως δεν θα ρισκάρουν στον Ολυμπιακό ενδεχόμενη συμμετοχή του στο Σούπερ Καπ, ενόψει και των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας στην Ευρωλίγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x