Ελλάδα

Ένσταση του Ηρακλή για τη συμμετοχή της Μόρισον

Μπορεί ο Ολυμπιακός να νίκησε τον Ηρακλή στη δεύτερη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών, όμως οι «κυανόλευκες» υπέβαλαν ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της Μόρισον των «ερυθρόλευκων».

Ίσως χρειαστεί να κριθεί από τον αθλητικό δικαστή το Ολυμπιακός-Ηρακλής για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών. Οι «κυανόλευκες» κατέθεσαν ένσταση μετά την ήττα στο ΣΕΦ για αντικανονική συμμετοχή της Αμερικανίδας αθλήτριας των «ερυθρόλευκων», Ζιο Μόρισον. Η τελευταία δεν είχε αγωνιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως αγωνίστηκε κανονικά το Σάββατο.

Έτσι, οι Θεσσαλονικιές διαμαρτύρονται πως δεν ισχύει το rotation στις ξένες, μέσω της προκήρυξης του φετινού πρωταθλήματος. Έτσι, ο «γηραιός» ζητά να κερδίσει στα χαρτιά το παιχνίδι λόγω αντικανονικής συμμετοχής, κάτι που αναμένεται να αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες από τα αρμόδια όργανα της ΕΟΚ.

Σε περίπτωση που γίνει δεκτή η ένσταση, ο Ολυμπιακός θα μηδενιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν θα πάρει ούτε τον βαθμό της ήττας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x