Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές οι οποίοι θα αναλάβουν τους πρώτους προημιτελικούς (12/2) του φετινού Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει τη Μεγαρίδα στις 17:00 ενώ ο Παναθηναϊκός AKTOR θα έρθει αντιμέτωπος με το Περιστέρι στις 20:15.
Τον πρώτο χρονικά προημιτελικό θα διευθύνουν οι Τσαρούχα-Τσολάκος-Χριστινάκης, ενώ τον δεύτερο η τριάδα Καρπάνος-Τηγάνης-Κατραχούρας.
Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
«Οι διαιτητές και οι κομισάριοι των προημιτελικών του ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλλου Ανδρών που θα διεξαχθούν σήμερα (12/2) είναι οι εξής:
17.00 Προμηθέας Βίκος Cola – ΝΕ Μεγαρίδος Τσαρούχα-Τσολάκος-Χριστινάκης (Ναλετάκης)
20.15 Παναθηναϊκός AKTOR – Περιστέρι Domino’s Καρπάνος-Τηγάνης-Κατραχούρας (Μακρής)».
Διαβάστε Επίσης
Η ΕΟΚ όρισε την ίδια ΚΕΔ μετά το έκτακτο ΔΣ Βεζένκοφ: «Δεν σκεφτόμαστε τη συνέχεια, βλέπουμε τον στόχο για τον οποίο είμαστε εδώ» Μπαρτζώκας: «Δεν έχει καμία σημασία τι έχουμε κάνει στην Ευρωλίγκα - Διαφορετικά παιχνίδια, διαφορετικό το κίνητρο» Γιαννακόπουλος: «Aντί η ΕΟΚ να παραιτηθεί, τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα - Ότι θα φύγετε, θα φύγετε»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






