Ελλάδα

ΕΟΚ: Στις 28/9 η πρώτη συνέντευξη Τύπου του Βαγγέλη Λιόλιου

Την Τρίτη (28/9), ο Βαγγέλης Λιόλιος, θα παραθέσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου μετά την ανάδειξή του ως Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θα δώσει την προσεχή Τρίτη (28/9), ο Βαγγέλης Λιόλιος, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ αναμένεται να μιλήσει εφ' όλης της ύλης για τα θέματα που αφορούν το ελληνικό μπάσκετ, αλλά και τους στόχους που έχει θέσει, με τη συνέντευξη να λαμβάνει χώρα στην κεντρική αίθουσα Τύπου του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, θα παραθέσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 28/9 στις 12.00. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αίθουσα Τύπου του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου (γήπεδο ποδοσφαίρου), του ευρύτερου χώρου στον οποίο στεγάζεται η έδρα της Ομοσπονδίας και υπάρχει μια σωστή συνεργασία και σχέση με τους αρμοδίους.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα παραστούν, να φέρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή νόσησης ή βεβαίωση αρνητικού Rapid test 48 ωρών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x