Ελλάδα

Αρχίζει ξανά το πρωτάθλημα μπάσκετ - Τα φώτα στη Θεσσαλονίκη

Ηρακλής και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο «Ιβανώφειο» στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League.

Επαναρχίζει μετά από τρεις εβδομάδες το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, που είχε διακοπεί λόγω του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και των αγώνων της Εθνικής ομάδας με την Τουρκία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Τα «φώτα» είναι στραμμένα στο Ιβανώφειο της Θεσσαλονίκης, όπου ο Ηρακλής φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ, σε ένα ντέρμπι από τα παλιά. Ο «Γηραιός», που θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες, θα έχει τρία νέα πρόσωπα (Τόνι Ρότεν, Κεϊσόν Γουντς και Τζαμάρ Έιμπραμς) στο ρόστερ. Από την άλλη, ο «δικέφαλος του Βορρά», μετράει δύο σερί νίκες και θέλει άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα, στην προσπάθεια για να μπει στην οχτάδα.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας ανοίγει με την αναμέτρηση του Κολοσσού με τον Άρη στη Ρόδο. Οι νησιώτες φιγουράρουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας μαζί με τον Ολυμπιακό το δεύτερο καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ (6-1), ενώ οι «κίτρινοι», που παλεύουν να κρατηθούν στην οχτάδα, έχουν μαζί με τον Ηρακλή το χειρότερο εκτός έδρας ρεκόρ (1-5).

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έχει ουσιαστικά ρεπό, αφού το παιχνίδι με τον Προμηθέα μετατέθηκε για τις 14 Απριλίου, ενώ ο Παναθηναϊκός κοντράρεται στη Νίκαια με τον Ιωνικό (7/3). Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αγώνες ΑΕΚ-Απόλλων Πάτρας και Λαύριο-Λάρισα, που διεξάγονται την Κυριακή (6/3).

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

Σάββατο 5/3
Κολοσσός Ρόδου-Άρης (17:00)
Ηρακλής-ΠΑΟΚ (20:00)

Κυριακή 6/3
Λαύριο-Λάρισα (17:00)
ΑΕΚ-Απόλλων Πάτρας (20:00)

Δευτέρα 7/3
Ιωνικός Νικαίας-Παναθηναϊκός (20:00)

Πέμπτη 14/4
Προμηθέας Πάτρας-Ολυμπιακός (17:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x