Ελλάδα

Επέστρεψε ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Καρπενήσι τέλος, ώρα για δουλειά στο ΟΑΚΑ. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού (δύο εξ' αυτών έμειναν εκτός) προπονήθηκαν... σπίτι και ετοιμάζονται όλο και περισσότερο για τη νέα σεζόν.

Στις προπονήσεις εντός ΟΑΚΑ επέστρεψαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά την 13ήμερη παραμονή τους στο Καρπενήσι και το χθεσινό ρεπό που υπήρχε. Οι πράσινοι συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους και σιγά-σιγά αρχίζουν να ανεβάζουν στροφές ενόψει της νέας σεζόν.

Εκτός ήταν οι Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και Γιώργος Παπαγιάννης, οι οποίοι έκαναν θεραπεία λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα κι ενώ δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή τους.

Το Σάββατο (11/9), το τριφύλλι θα δώσει στο ΟΑΚΑ ένα προπονητικού χαρακτήρα κεκλεισμένων των θυρών φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Δούκα, προκειμένου οι παίκτες του να ξεμουδιάσουν απ'τις επίπονες και καθημερινές προοπονήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x