Ελλάδα

«Επιδίδονται σε ‘κυνήγι μαγισσών’, ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί εκεί που ανήκει»

Ο Πανιώνιος μόλις τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει να φτιάχνεται για να αγωνιστεί στην Α1 μπάσκετ και, έτσι, τα «σενάρια» για το αν θα συμμετάσχει τελικά στα μεγάλα «σαλόνια» δίνουν και παίρνουν.

Έτσι, η «κυανέρυθρη» ΚΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη, διαψεύδει την πιθανότατα να μην αγωνιστεί η ομάδα εκεί που ανήκει και όσοι λένε το αντίθετο, θεωρεί πως επιδίδονται σε ένα «κυνήγι μαγισσών».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες ώρες κάποιοι κύκλοι που κινούνται εκτός του Πανιωνίου και εξυπηρετούν προφανώς συμφέροντα άλλων έχουν επιδοθεί σε ένα ανεξήγητο "κυνήγι μαγισσών". Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ με απόλυτη νομιμότητα κινείται για να αγωνιστεί στην Α1 και αυτό φαίνεται, ενοχλεί. Σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται και μεμονωμένοι "φίλοι" του Πανιωνίου.

Ο Πανιώνιος, "καθαρός" από χρέη, θα αγωνιστεί εκεί που κέρδισε στους αγωνιστικούς χώρους. Ήδη, δόθηκε εντολή στους νομικούς συμβούλους να προστατεύσουν το εγχείρημά μας και να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες. Θα κληθούν σύντομα ενώπιον της δικαιοσύνης να αποδείξουν τα γραφόμενά τους. Θα εντοπιστούν δε όσο μακριά και αν διαμένουν.

Η διοικούσα επιτροπή της
ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x