Ελλάδα

Επίσημο: Στη Λάρισα ο Καράμπελας

Ο Ζώης Καράμπελας είναι κι επίσημα παίκτης της Λάρισας.

Σε συμφωνία με τη Λάρισα ήρθε ο Ζώης Καράμπελας, όπως ανακοινώθηκε από τη θεσσαλική ομάδα. Ο 20χρονος γκαρντ αποχωρεί από το Περιστέρι, όπου ανδρώθηκε μπασκετικά, για να συνεργαστεί εκ νέου με τον Νίκο Παπανικολόπουλο.

Τη σεζόν 2018/19 έκανε το… ξεπέταγμα υπό την καθοδήγηση του Αργύρη Πεδουλάκη, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Την περασμένη σεζόν είχε πολύ περιορισμένο ρόλο στο Περιστέρι μετρώντας 3 πόντους, 1,8 ασίστ και 1,3 ριμπάουντ σε 11,1 λεπτά κατά μέσο όρο.

Αυτή την περίοδο ο Καράμπελας βρίσκεται στο Ηράκλειο εν όψει της συμμετοχής της Εθνικής U20 στα Challengers της FIBA.

H ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Λάρισα ενημερώνει για τη σύναψη συμφωνίας με τον Ζώη Καράμπελα, ο οποίος αγωνίζεται ως Point Guard και θα ενισχύσει το σύνολο την ερχόμενη περίοδο στην Stoiximan Basket League. Ο νεαρός άσος συνεργάστηκε ξανά με τον Νίκο Παπανικολόπουλο, αφού ο προηγούμενος σταθμός στην καριέρα του, ήταν το Περιστέρι BC.

Να σημειωθεί ότι αυτό το χρονικό διάστημα ο Καράμπελας βρίσκεται στο Ηράκλειο λόγω συμμετοχής της Εθνικής U20 στα Challengers της FIBA. Η ομάδα μας καλωσορίζει τον παίκτη και του εύχεται μία καλή σεζόν, δίχως τραυματισμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x