Ελλάδα

Επιστρέφει στον Φάρο ο Τσάπας

Σήμανε η ώρα της επιστροφής του Βαγγέλη Τσάπα στα διοικητικά του ΓΣΛ-Φάρου Λάρισας.

Ο πρώην διοικητικός ηγέτης του Φάρου Κερατσινίου ανακοινώθηκε πως αναλαμβάνει να επιλύσει τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας και να πληρώσει τα χρωστούμενα στους παίκτες, που απείλησαν με αποχή τις τελευταίες μέρες.

Όπως γνωστοποίησαν οι Θεσσαλοί, υπήρξε προφορική συμφωνία με τον Τσάπα για την επιστροφή του στη διοίκηση της ΚΑΕ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας, μετά από πολύμηνες και κοπιαστικές προσπάθειες, κατάφερε να εξασφαλίσει την άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Με αφορμή αυτή την είδηση βρισκόμαστε και στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με τον αντιπρόεδρο του Φάρου Κερατσινίου, Τσάπα Ευάγγελο και ένα team νέων επενδυτών οι οποίοι θα συμβάλουν στην ομαλοποίηση της κατάστασης και θα συντελέσουν στην επίλυση των όποιων προβλημάτων έχουν δημιουργηθεί.

Αυτά τα προβλήματα θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν και η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες θα συνεχίσουν χωρίς κανένα προβληματισμό να αγωνίζονται για την επίτευξη του στόχου μας. Η ομάδα μας θα ενισχυθεί άμεσα και με την προσθήκη ενός ακόμη ξένου παίκτη.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παίκτες, το προπονητικό team και τούς υπόλοιπους εργαζόμενους και συνεργάτες της ομάδας για την υπομονή και την κατανόηση που έχουν δείξει όλο αυτό το διάστημα.

Όλοι ενωμένοι για το καλό του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΦΑΡΟΣ ΚΑΕ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x