Ελλάδα

Επιστροφή Φούφη στους ορισμούς της ΚΕΔ-σφυρίζει Κολοσσός-Ολυμπιακός

Την αναμέτρηση Κολοσσός Ρόδου-Ολυμπιακός για την 1η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του κυπέλλου, ορίστηκε να διευθύνει ο Γιάννης Φούφης, ο οποίος επιστρέφει μετά την σιωπηλή τιμωρία του από την ΕΟΚ.

Μία είδηση έβγαλε ο ορισμός των διαιτητών της 1ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ, καθώς μετά από περίπου μία τριετία στον «πάγο», ο Γιάννης Φούφης επιστρέφει σε εγχώριο αγώνα.

Θα σφυρίξει στο Κολοσσός Ρόδου-Ολυμπιακός αύριο Σάββατο (18/9), μαζί με τους Πιτσίλκα και Τσολάκο. Θυμίζουμε πως ο ρέφερι Φούφης, μαζί με τους Γκόντα, Χριστοδούλου, Παπαπέτρου και Κορομηλά, είχαν τιμωρηθεί (χωρίς να υπάρχει σχετικός νόμος) από την προηγούμενη διοίκηση της ΕΟΚ, λόγω της επιλογής τους να σφυρίξουν στην Ευρωλίγκα. Μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα, οι δύο τελευταίοι τα βρήκαν με την ομοσπονδία και επέστρεψαν.

Δεν έγινε το ίδιο όμως με τους Γκόντα, Χριστοδούλου και Φούφη, όμως οι δύο πρώτοι έχουν ξεπεράσει το όριο ηλικίας και δη ο πρώτος έχει αποσυρθεί από την διαιτησία. Μια πρώτη αλλαγή λοιπόν της διοίκησης Λιόλιου, που έτσι και αλλιώς θα πορευτεί με εντελώς νέα πρόσωπα και μοντέλο στον ΚΕΔ, είναι η ενεργοποίηση του Γιάννη Φούφη. Οι τρεις διαιτητές, θυμίζουμε πως έχουν προσφύγει δικαστικά κατά της ομοσπονδίας για διαφυγόντα κέρδη.

Αναλυτικά, οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 1ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας:

Σάββατο 18/9

Καλλιθέας Ρόδου 19.00 Κολοσσός Ρ.- Ολυμπιακός Φούφης-Πιτσίλκας-Τσολάκος (Ξάνθος)
Νεάπολης 17.00 Λάρισα-Άρης Μάνος-Κάρδαρης-Ξενικάκης (Μανασης)

Κυριακή 19/9

Νίκαιας «Ο Πλάτων» 17.00 Ιωνικός Ν.-Απόλλων Π. ΤζιοπάνοςΝ.-Ζαχαρής-Παντελίδης (Ελευθεριάδης)
Αγ. Θωμά 17.00 Μαρούσι-Ηρακλής Παπαπέτρου-Ανδρικόπουλος-Θεονάς (Ορφανός)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x