Την απόκτηση του νεαρού Αλέξη Σπανού ανακοίνωσε ο Ίκαρος Χαλκίδας. Ο 22χρονος φόργουορντ, που είχε αγωνιστεί στο σύλλογο και πριν τρία χρόνια εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του.
«Όλα εξελίχθηκαν πολύ καλά και χαίρομαι που είμαι και πάλι μέρος του Ικάρου. Το στοιχείο που με κέρδισε ήταν η προσέγγιση από τον κόουτς Καλαφατάκη. Μου εξέφρασε την εμπιστοσύνη του και θα προσπαθήσω να κάνω ότι είναι δυνατόν για να τον δικαιώσω. Επίσης από την προηγούμενη θητεία μου στον Ίκαρο, γνωρίζω την οικονομική αξιοπιστία της ομάδας. Ήθελα να είμαι ήρεμος και συγκεντρωμένος μόνο σε ότι συμβαίνει στο παρκέ και θεωρώ πως ο Ίκαρος είναι η ιδανική επιλογή», ήταν τα λόγια του Σπανού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Μετά από τρία χρόνια, ο Αλέξης Σπανός θα φορέσει και πάλι την φανέλα του Ικάρου. Τούτη τη φορά, όμως, δεν θα αγωνίζεται στην Καλλιθέα και το πρωτάθλημα της Α2, αλλά στην Α1 και στο όμορφο κλειστό της Κανήθου!
Ο Σπανός γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου του 1991, έχει ύψος 2,02 και αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ΑΕΚ, ακολούθως αγωνίσθηκε στη Κηφισιά και τη σεζόν 2009-10 εντάχθηκε στον Ίκαρο, τη σεζόν που η ομάδα ανέβηκε από την Α2 στην Α1 κατηγορία.
Επόμενος σταθμός του ήταν ο Χολαργός και το 2011 εντάχθηκε στον Ηλυσιακό. Με την ομάδα των Ιλισίων την περσινή σεζόν είχε 3,8 πόντους μέσο όρο με 79% στις βολές, 59% στα δίποντα και 71% στα τρίποντα (!) σε 20 συμμετοχές.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






