Ελλάδα

ΕΣΑΚΕ: Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Αξιολόγησης για την προαδειοδότηση

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι συγκροτήθηκε σήμερα (16/6) η Επιτροπή Αξιολόγησης για την προαδειοδότηση των ΚΑΕ της Basket League.

Συγκροτήθηκε σήμερα (16/6) η Επιτροπή Αξιολόγησης για την προαδειοδότηση των 11 ΚΑΕ της Stoiximan Basket League, όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Η Επιτροπή θα ελέγξει και θα αξιολογήσει τους φακέλους με τα δικαιολογητικά που κατατέθηκαν, ενώ ακολούθως θα συντάξει την εισηγητική έκθεση με τις ομάδες που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συγκροτήθηκε σήμερα (16/6) η Επιτροπή Αξιολόγησης που προβλέπει η υπουργική απόφαση για την προαδειοδότηση των ΚΑΕ της Stoiximan Basket League.

Η Επιτροπή θα ελέγξει, θα επεξεργαστεί και θα αξιολογήσει τους φακέλους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που κατέθεσαν οι 11 ΚΑΕ οι οποίες μετείχαν στην Stoiximan Basket League 2020-21 και βάσει της κατάταξης έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο νέο Πρωτάθλημα.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης έως τις 30 Ιουνίου θα εξετάσει τα δικαιολογητικά, θα συντάξει την εισηγητική έκθεση που θα περιλαμβάνει τον σχετικό πίνακα με τις ομάδες οι οποίες πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής, και θα την υποβάλλει στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ για την λήψη απόφασης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x