Ελλάδα

Σκροπολίθας: «Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής Εφήβων, Βασίλη Σκροπολίθα μετά την επικράτηση της «γαλανόλευκης» επί του Ισραήλ στο Eurobasket U18.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κυρίαρχη από το ξεκίνημα έως το τέλος, η Εθνική Εφήβων ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ισραήλ με 84-64, συνεχίζοντας την προσπάθειά της για την κατάκτηση της 5ης έως 8ης θέσης στο EuroBasket U18 που διεξάγεται στο Τρεντίνο της Ιταλίας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Βασίλης Σκροπολίθας στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του και έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της τελευταίας αναμέτρησης της διοργάνωσης. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως η Εθνική θα παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη, υπογραμμίζοντας ότι όλοι στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν την ψυχή τους στο παρκέ, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο EuroBasket U18.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός:


«Συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλο το επιτελείο, γιατί πραγματικά έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι τώρα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι τέλους και αύριο θα διεκδικήσουμε μια θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο U19 στο τελευταίο παιχνίδι της διοργάνωσης.

Ξεχνάμε τι έγινε σήμερα και ετοιμαζόμαστε για το αυριανό παιχνίδι. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη, όπως και στα προηγούμενα έξι παιχνίδια του τουρνουά», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x