Ελλάδα

Με Ντόρσεϊ η προεπιλογή της Εθνικής για Μεγάλη Βρετανία

Το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι στην προεπιλογή της Εθνικής Ανδρών για το ματς με τη Μ. Βρετανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Δημήτρη Ιτούδη για την 24άδα που δηλώθηκε στη FIBA για τον αγώνα της Εθνικής ομάδας με τη Μεγάλη Βρετανία (30/6, 20.00) στη Λάρισα, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Στη λίστα είναι και το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος απείχε από τις προηγούμενες υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας. Επίσης στην 24άδα βρίσκονται οι παίκτες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ο Νικ Καλάθης της Μπαρτσελόνα, αλλά και ο Κώστας Αντετοκούνμπο της Βιλερμπάν. Εκτός είναι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, που όμως αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για το Ευρωμπάσκετ. Στη λίστα είναι κι ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ που θα προπονηθει για 2-3 μέρες με την Ανδρών μέχρι μα ενσωματωθεί στην Εφήβων.

Οι 24 παίκτες της λίστας είναι οι: Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Βασίλης Καββαδάς, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης, Νίκος Γκίκας, Κώστας Αντετοκούνμπο, Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Μουράτος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Δημήτρης Μωραΐτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Νίκος Χουγκάζ, Κωστής Γόντικας, Γιάννη Κουζέλογλου, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Γιώργος Καλαϊτζάκης, Aλεξανδρος Σαμοντούροβ.

Η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας θα αρχίσει την ερχόμενη Παρασκευή (24/6) από το γήπεδο του Περιστερίου, όπου και θα γίνουν προπονήσεις μέχρι και την Κυριακή (26/6). Το πρωί της Δευτέρας (27/6) η αποστολή που θα έχει επιλεγεί θα αναχωρήσει για τη Λάρισα όπου και θα συνεχιστεί η προετοιμασία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x