Ελλάδα

Εθνική Εφήβων: Για τη σωτηρία κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία

Η Εθνική Εφήβων αντιμετωπίζει τη Βόρεια Μακεδονία με στόχο τη νίκη που θα της εξασφαλίσει την παραμονή στην Α' Κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18.

Αγώνα επιβίωσης δίνει απόψε η Εθνική Εφήβων. Μετά την ήττα από την Ιταλία (64-55) για τους «16», αντιμετωπίζει σήμερα (18:15) τη Βόρεια Μακεδονία στον πρώτο αγώνα για την κατάταξη στις θέσεις 9-16 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 που διεξάγεται στη Σμύρνη.

Με νίκη η ελληνική ομάδα εξασφαλίζει την παραμονή στην Α' Κατηγορία της διοργάνωσης και θα παίξει στη συνέχεια για τις θέσεις 9-12. Στο απευκταίο σενάριο της ήττας απόψε, θα πρέπει το Σάββατο και την Κυριακή να κάνει το 2/2 στους αγώνες για τις θέσεις 13-16, καθώς οι τρεις τελευταίες ομάδες της κατάταξης υποβιβάζονται στην Β' Κατηγορία.

Ο Ηλίας Καντζούρης δεν θα έχει ούτε σήμερα, όπως και στο υπόλοιπο της διοργάνωσης, τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ. Η Βόρεια Μακεδονία είναι βατός αντίπαλος, καθώς μετρά τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Στο ρόστερ της ξεχωρίζει ο ύψους 2,15μ. σέντερ Τέοντορ Σίμικ, που ανήκει στην Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x