Ελλάδα

Πλήγμα για την Εθνική Εφήβων: Χάνει το υπόλοιπο Ευρωπαϊκό ο Σαμοντούροβ

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ λόγω διαστρέμματος θα χάσει τους υπόλοιπους αγώνες της Εθνικής Εφήβων στο Ευρωπαϊκό U18.

Χωρίς τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ θα αναγκαστεί να πορευτεί η Εθνική Εφήβων στο υπόλοιπο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 που διεξάγεται στη Σμύρνη.

Ο 17χρονος φόργουορντ τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο ξεκίνημα του χθεσινού αγώνα με τη Σλοβενία και οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί διάστρεμμα. Δεδομένου πως η διοργάνωση ολοκληρώνεται την Κυριακή, ο νεοαποκτηθείς άσος του Παναθηναϊκού δεν προλαβαίνει να τεθεί ξανά στη διάθεση του Ηλία Καντζούρη.

O Σαμοντούροβ είχε 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2,5 τάπες και 1,5 ασίστ κατά μέσο όρο στα δύο ματς που πρόλαβε να αγωνιστεί. Η ελληνική ομάδα, χωρίς τον καλύτερό της παίκτη πλέον, αντιμετωπίζει την Τετάρτη στις 18:15 την Ιταλία σε νοκ άουτ αγώνα για τους «16» της διοργάνωσης.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ:
Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ ήταν ο μεγάλος άτυχος της χθεσινής (1/8) ημέρας. Μόλις 1’40’’ μετά την έναρξη του αγώνα της Εθνικής Εφήβων με την Σλοβενία τραυματίστηκε και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο υπόλοιπο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων. Υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις στη Σμύρνη όπου διεξάγεται η διοργάνωση, υπό την επίβλεψη του ιατρικού επιτελείου του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική, Ο παίκτης θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις με την επιστροφή του στην Αθήνα. Όλοι εύχονται περαστικά στον Αλέξανδρο και επιστροφή με υγεία στο παρκέ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x