Ελλάδα

Εθνική μπάσκετ: Χωρίς Μαντζούκα με Σερβία

Χωρίς τον Λευτέρη Μαντζούκα, που ενσωματώθηκε στον αποδεκατισμένο Παναθηναϊκό, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής για το ματς με τη Σερβία την Παρασκευή.

Με μια απώλεια συνέχισε την Τετάρτη η Εθνική ομάδα μπάσκετ την προετοιμασία για το ματς με τη Σερβία την Παρασκευή στα Λιόσια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (19:00).

Εκτός μάχης τέθηκε ο Λευτέρης Μαντζούκας, ο οποίος κλήθηκε εσπευσμένα πίσω στον Παναθηναϊκό μετά τα μαζεμένα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν στους «πράσινους» για τον αγώνα της Πέμπτης με την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, που θα είναι στον πάγκο την Παρασκευή, δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα και την Πέμπτη μετά την προπόνηση θα καταλήξει στην δωδεκάδα από τους 16 διαθέσιμους παίκτες.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται και έχουν απομείνει λίγο πάνω από τα 1.000, που διατίθενται διαδικτυακά και από την Παρασκευή και από εκδοτήριο έξω από το γήπεδο.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x